Ainesosat

Profolanin tehokas vaikutus perustuu luonnollisten ainesosien innovatiiviseen yhdistelmään – Grow3-reseptiin, joka vastaa ennen kaikkea hiustenkasvun stimuloinnista sekä niiden luonnollisen värin vahvistamisesta – sekä vitamiineihin ja kivennäisaineisiin, jotka estävät DHT:tä, parantavat päänahan verenkiertoa ja vahvistavat karvatuppeja.

Lukuisat kliiniset tutkimukset vahvistavat Profolan-ravintolisän myönteisen vaikutusken miesten hiusten kuntoon. Jopa 9 asiakasta 10:stä on tuonut ilmi korkean tyytyväisyysasteensa jo valmisteen 3 kuukauden säännöllisen käytön jälkeen. 2 kapselia päivässä riittää kaljuuntumisongelman poistamiseen päiväjärjestyksestä! Profolan-tuotteen tehokkuus perustuu siihen, että siinä käytetään luonnollisia ainesosia, jotka eivät aiheuta minkäänlaisia sivuvaikutuksia. Tämä luonnollinen kuuri kaljuuntumista vastaan on siis keholle täysin turvallinen.

01

NOKKONEN

Tavallinen nokkonen (Urtica dioica) sekä rautanokkonen (Urtica urens) ovat nokkosperheeseen kuuluvia kasveja. Kummallekin lajikkeelle ovat ominaisia leveät, hammastetut ja hieman sydämenmuotoiset lehdet. Kukkia, lehtiä, siemeniä sekä nokkosyyttiä käytetään erilaisiin hoitomuotoihin, koska ne sisältävät erilaisia kemikaaleja. Muun muassa korkean ravintoainepitoisuuden ansiosta tämä ainesosa vaikuttaa mitä suurimmassa määrin hiustenlähtöprosessiin, mikä on vahvistettu tehdyissä tutkimuksissa.

02

PELTOKORTE

Peltokorte (Equisetum arvense) on pääasiassa Euroopassa esiintyvä lääkinnälinen kasvi. Kyseinen ainesosa on erinomainen ravitsemuksellisten ominaisuuksien lähde, jolla on monia käyttötapoja. Sen ovat vahvistaneet lukuisat tutkimukset, joita asiantuntijat ovat tehneet mm. Marylandin yliopiston lääketieteellisessä keskuksessa. Tämän ainesosan pitoisuus valmisteessa taaa hiusten vahvistamisen sisältäpäin tarjoamalla vitamiineja ja monia muita hiusten yleiskunnon parantamiseen välttämättömiä hivenaineita.

03

L-KYSTEIINI

L-kysteiini on yksi kahdestakymmenestä tärkeimmästä aminohaposta, jotka kuuluvat endogeeniseen ryhmään. L-kysteiinin luonteenomainen piirre on sen ravintoaineiden ainutlaatuisuus. Se ottaa osaa mm. ravitsemus- ja solujen uudistumisprosesseihin. Sen vuoksi tämän ravintoaineen puute johtaa usein hiustenlähtöön. L-kysteiinin asianmukainen pitoisuus valmisteessa antaa varmuuden siitä, että valmisteeseen perustuva kuurilla on tyydyttäviä vaikutuksia.

04

VITAMINAS E MINERAIS

Valmisteen koostumukseen kuuluu myös sellaisia vitamiineja kuin E-vitamiini sekä B6-vitamiini, joilla on Marylandin yliopiston lääketieteellisen keskuksen mukaan valtava vaikutus hiustenkasvuun. Lisäksi tiedemiehet ovat jo 90-luvulta lähtien ehdottaneet hypoteesia, jonka mukaan sellaiset alkuaineet kuin sinkki ja kupari voivat ehkäistä hiustenlähtöä. Tehdyt tutkimukset ovat osoittaneet alustavasti, että sinkki ja kupari ehkäisevät karvatuppien kutistumista ja nopeuttavat niiden uusiutumista.