UKK

f

MILLOIN VOIN ODOTTAA ENSIMMÄISIÄ VAIKUTUKSIA PROFOLANIN KÄYTÖSTÄ?

Koska hiukset kasvavat keskimäärin 1,3 senttimetri kuukaudessa, Profolan-valmisteen käyttöä suositellaan vähintään 3 kuukauden ajan. Jotkut miehet ovat huomanneet nopean hiustenkasvun alkaneen jo ensimmäisten 6 viikon aikana, kun taas toisilla miehillä tyydyttävät tulokset ilmaantuivat vasta ravintolisän monikuukautisen käytön jälkeen. Tehtyjen kliinisten tutkimusten mukaan parhaat tulokset olivat havaittavissa 6 kuukauden kuurin jälkeen, mutta on huomattava, että jo aiemmin oli havaittavissa merkittävää parannusta hiusten tiheydessä ja niiden lähdön vähenemistä.

f

VAIKUTTAAKO PROFOLAN JOKAISEEN KALJUUNTUMISTYYPPIIN?

Toisin kuin muut markkinoilla olevat valmisteet, Profolan vaikuttaa kehon sisältäpäin ja keskittyy jokaisen kaljuuntumistyypin alkusyyn korjaamiseen. Ravintolisä ehkäisee tehokkaasti ja täysin luonnollisesti hiustenlähtöä riippumatta siitä, johtuuko kaljuuntuminen iästä, geeneistä, stressistä vai jostain muusta syystä.

f

MIKÄ ON GROW3 JA MILLAISIA OMINAISUUKSIA SILLÄ ON?

Innovatiivinen Grow3-resepti on nokkos-, peltokorte- ja l-kysteiiniuutteiden yhdistelmä. Kaikki ainesosat ehkäisevät aktiivisesti DHT-hormonia, joka aiheuttaa kaljuuntumista, ja stimuloivat intensiivisesti uusien hiusten syntyprosessia. Profolan sisältää myös vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka vaikuttavat myönteisesti hiusten tuotantoon ja kuntoon sekä niiden luonnollisen värin säilyttämiseen.

f

MIKÄ ON DHT?

DHT eli dihydrotestosteroni on haitallinen hormoni, jonka taso on kohonnut hiustenlähdön kanssa kamppailevilla miehillä. DHT aiheuttaa hiusten värin menettämistä, niiden haurastumista ja nopeampaa putoamista. Kansainvälisten tutkimusten mukaan DHT:n tason laskeminen sekä hormonin pääsyn estäminen karvatuppeihin on tehokas ratkaisu miesten hiustenlähtöongelmaan. Profolan-valmisteen sisältämät ainesosat ehkäisevät aktiivisesti DHT-hormonin haitallista vaikutusta ja samalla stimuloivat uusien hiusten kasvua.

f

MITEN PROFOLAN-KAPSELEITA NAUTITAAN?

Profolan-ravintolisän annostelu on erittäin yksinkertaista, Riittää ottaa 2 kapselia päivässä aterian aikana ja huuhdella ne lasillisella vettä (vähintään 300 millilitralla).

f

KUKA EI SAA OTTAA PROFOLAN-KAPSELEITA?

Valmistetta eivät saa käyttää alle 18-vuotiaat miehet. Jos ennen käytön aloittamista on epäilyksiä, on aloittamisesta neuvoteltava valmisteen tuottajan tai suoraan lääkärin kanssa, etenkin jos nautit samalla muita lääkkeitä tai kärsit joistakin sairauksista. Profolan on täysin luonnollinen ja terveydelle turvallinen valmiste, joten sen sivuvaikutukset ovat erittäin satunnaisia.

f

ONKO PROFOLANILLA SIVUVAIKUTUKSIA?

Profolan-tuotteen tehokkuus perustuu täysin luonnollisiin ainesosiin, jotka eivät aiheuta minkäänlaisia sivuvaikutuksia. Kuuri on näin ollen keholle täysin turvallinen. Kapselit on helppo niellä eikä niissä ole täyteaineita, säilöntäaineita, keinotekoisia makeutusaineita tai väriaineita. Pieniä epätoivottavia reaktioita voi aiheuttaa kapselin nauttiminen tyhjään vatsaan eikä aterian aikana tai samanaikaisesti muiden lääkkeiden kanssa. On siis hyvä neuvotella lääkärin kanssa ennen kuurin aloittamista, etenkin silloin, jos sinulle on diagnosoitu mitään sairauksia.

f

ENTÄ JOS EN OLE TYYTYVÄINEN TULOKSIIN?

Profolan-tuotteella on jopa 90 päivän mittainen valmistajan takaama rahat takaisin -takuu. Se tarkoittaa, että sellaisessa tilanteessa, jossa asiakas ei huomaa tyydyttäviä tuloksia kapselin säännöllisestä nauttimisesta huolimatta, hän voi ilman ylimääräisiä kysymyksiä tai lisäehtoja lähettää takaisin käyttämättömän pakkauksen, josta hän saa rahansa takaisin.