0

Asiakkaiden mielipiteitä

Poikkeuksellisen reseptinsä ansiosta Profolan on muuttanut monien ihmisten elämän ja auttanut heitä pääsemään eroon kaljuuntumiseen liittyvistä komplekseista. Lukuisat Profolanin tyytyväisten käyttäjien mielipiteet vahvistavat tämän ravintolisän tehokkuuden. Tutustu muutamiin niistä!

  • Hiustenlähtöni alkoi jo 20 vuoden iässä. Kokeilin erilaisia markkinoilla olevia valmisteita – voiteita ja tabletteja. Mitään vaikutuksia niillä ei kuitenkaan ollut. Rehellisesti sanoen aloin jo luopua toivosta, että mikään voisi auttaa minua. Ajattelin, että vika on geeneissä enkä voisi niille mitään. Olin jo vähällä luopua taistelusta kaljuuntumista vastaan, kun löysin sattumalta Profolan-kapselit. Ne olivat todellinen ihme! Hiustenlähtö lakkasi vähitellen ja n. 2 kuukauden kuluttua jo lähteneiden hiusten tilalle ilmaantui uusia. Suosittelen!

    Frederick Young - USA

  • Avioeron jälkeen romahdin täysin, minun ei tehnyt mieli enää kirjaimellisesti mitään. Kaiken lisäksi hiukset alkoivat lähteä päästä. Tuttuni suositteli minulle Profolania ja...siitä alkoivat positiiviset muutokset elämässäni. Hiukset kasvoivat takaisin ja niiden luonnollinen väri palasi, ilman harmaita hiuksia! Olen nyt käynyt 4 kuukautta kuntosalilla ja keskittynyt omaan kasvuuni. Itseluottamukseni ja uusi ulkonäköni ovat tuottaneet tulosta myös työelämässä – eilen minut ylennettiin toimitusjohtajaksi!

    John S. Anderson - USA

  • Nouseva hiusrajani oli tuttujen kesken jatkuva huumorin aihe, johon itse pyrin pitämään välimatkaa, mikä ei kuitenkaan ollut lainkaan helppoa. 40-vuotiaana päätin vihdoin tehdä asialle jotain Aloin ottaa Profolan-kapseleita ja jo ensimmäisen kuukauden jälkeen olin yllättynyt tuloksista. Kaljuuntuminen oli tiessään! Seuraavien kuukausien aikana hiukset alkoivat kasvaa takaisin. Tänään menen parturiin ja illalla treffeille uuden tyttöystäväni kanssa. Voin huoletta sanoa, että Profolan on muuttanut elämäni!

    Ross Moon - USA

0